Om meg

reiseblogg

Hei!

Jeg heter Elisabeth og er eventyreren bak denne bloggen. For tiden bor jeg i Oslo hvor jeg forøvrig også er oppvokst. Jeg prøver så godt jeg kan å være mest mulig på reise. Hvis jeg ikke er på tur, drømmer jeg om å være på tur. Reisefeber, wanderlust, reisebasiller – kall det hva du vil. Jeg er hekta!

En reiseblogg for den aktive reisende!

GlobetrotterElisa er en reiseblogg med fokus på aktive reiser! Det er vandreturer, sykling og ski som ligger nærmest hjertet, men alt annet som holder meg i aktivitet, vil jeg også presentere for deg. Det kan være kano, ridning, yoga – ja, det gode liv på den aktive måten rett og slett!

Min første store reise utenfor Europa, var til Thailand i 2004. Jeg reiste tilbake hit gang på gang og besøkte også flere av nabolandene. Siden jeg ble så forelsket i denne delen av Asia og valgte å reise tilbake hit, har jeg derfor ikke krysset av så mange land på kartet ennå. Etter å ha vært totalt ca 15 måneder i Thailand, fant jeg ut at jeg ville prioritere Europa og andre verdensdeler.

Mitt første møte med Sør-Amerika var sommeren 2015. Og jeg drømmer nå om en lang reise uten bestemt retur. Da tror jeg starten på dette eventyret må bli i denne verdensdelen.

Hei!Dette er meg!-2

 

Jeg elsker også mitt eget vakre, fine hjemland Norge. Jeg prøver så godt jeg kan å tilbringe det meste av sommeren her. Det er spesielt fjellet som tiltrekker, og det å kunne vandre i ukesvis fra hytte til hytte står på min bucket liste.

Jeg innrømmer også at jeg liker det lille ekstra. Jeg overnatter i alt fra telt til 5 stjerners luksus, men jeg har nok blitt mer og mer et lite komfortdyr på ferie. Typiske backpacker hosteller vil du derfor ikke finne på bloggen min, men heller nøye utvalgte mindre hoteller med både sjarm og sjel.

Håper du vil finne masse inspirasjon og nyttige tips på min reiseblogg!

Ønsker du å komme i kontakt med meg, send meg en mail: globetrotterelisa@gmail.com

Reiseklem fra Elisabeth

reiseblogg