Om meg

2016-01-12_0001

Hei!

Jeg heter Elisabeth og er eventyreren bak denne bloggen. For tiden bor jeg i Oslo hvor jeg forøvrig også er oppvokst. Jeg prøver så godt jeg kan å være mest mulig på reise. Hvis jeg ikke er på tur, drømmer jeg om å være på tur. Reisefeber, wanderlust, reisebasiller – kall det hva du vil. Jeg er hekta!

Min første store reise utenfor Europa, var til Thailand i 2004. Jeg reiste tilbake hit gang på gang og besøkte også flere av nabolandene. Siden jeg ble så forelsket i denne delen av Asia og valgte å reise tilbake hit, har jeg derfor ikke krysset av så mange land på kartet ennå. Etter å ha vært totalt ca 15 måneder i Thailand, fant jeg ut at jeg ville prioritere Europa og andre verdensdeler.

Mitt første møte med Sør-Amerika var sommeren 2015. Og jeg drømmer nå om en lang reise uten bestemt retur. Da tror jeg starten på dette eventyret må bli i denne verdensdelen.

Hei!Dette er meg!-2

 

Jeg elsker også mitt eget vakre, fine hjemland Norge. Jeg prøver så godt jeg kan å tilbringe det meste av sommeren her. Det er spesielt fjellet som tiltrekker, og det å kunne vandre i ukesvis fra hytte til hytte står på min bucket liste.

Ellers er jeg en liten sykkelfrik. Hvis jeg kan ta med meg sykkelen på ferie, da er jeg solgt! Ellers er aktive ferier det jeg foretrekker mest og ekspedisjoner står høyt på ønskelisten.

Jeg innrømmer også at jeg liker det lille ekstra. Jeg overnatter i alt fra telt til 5 stjerners luksus, men jeg har nok blitt mer og mer et lite komfortdyr på ferie. Typiske backpacker hosteller vil du derfor ikke finne på bloggen min.

Håper du vil finne masse inspirasjon og nyttige (og unyttige) tips på siden min!

Ønsker du å komme i kontakt med meg, send meg en mail: globetrotterelisa@gmail.com

Elisabeth

OLYMPUS DIGITAL CAMERA