Kystvandring i Oman
Kystvandring i Oman

Hei!

Jeg er en Oslo-jente som er hekta på reising – rett og slett! Hvis jeg ikke er på tur, drømmer jeg om å være på tur. Reisefeber er en konstant sykdom jeg ikke blir kvitt. Til nå har jeg reist mye tilbake til steder jeg har vært før, derfor har jeg ikke krysset av så mange land på kartet ennå. Favorittområdet er Asia og landet jeg har vært mest i, er Thailand. Der har jeg tilbragt ca 15 måneder (ikke sammenhengende) og stortrives der. Nå har jeg imidlertidig bestemt meg for at jeg må utforske litt andre verdensdeler…

I Europa er Berlin favorittbyen min. I en periode var jeg der i 4 måneder og lærte byen virkelig å kjenne. Jeg lengter stadig tilbake og besøker byen så ofte jeg kan.

Jeg elsker også mitt eget vakre, fine hjemland Norge. Jeg har reist altfor lite her hjemme og prøver å prioritere mer tid her. Det er spesielt fjellet som tiltrekker, og det å kunne vandre i ukesvis fra hytte til hytte står på min bucket list.

Ellers er jeg en liten sykkelfrik. Hvis jeg kan ta med meg sykkelen på ferie, da er jeg solgt! Ellers er aktive ferier det jeg foretrekker mest og ekspedisjoner står høyt på ønskelisten.

Jeg innrømmer også at jeg liker det lille ekstra. Jeg overnatter i alt fra telt til 5 stjerners luksus, men jeg har nok blitt mer og mer et lite komfortdyr på ferie. Typiske backpacker hosteller vil du derfor ikke finne på bloggen min.

Håper du vil finne masse inspirasjon og nyttige (og unyttige) tips på siden min!

Takk for at du tittet innom bloggen min!

Send meg gjerne en mail på globetrotterelisa@gmail.com

GlobetrotterElisa

DSC_000052.JPG_4