Hvem er GlobetrotterElisa?

Jeg heter Elisabeth og er eventyreren bak denne bloggen. Jeg bor i Oslomarka og har hagen min som lekeplass der jeg dyrker friluftsintressen min. Å reise har vært og er fortsatt er en stor del av livet mitt. For meg er mat og vin blitt en viktig del av mine reiser og å dykke ned i det lokale kjøkkenet er en reise i seg selv.

En reiseblogg for den aktive reisende!

GlobetrotterElisa er en reiseblogg med fokus på aktive reiser! Det er vandreturer, sykling og ski som ligger nærmest hjertet, men alt annet som holder meg i aktivitet, vil jeg også presentere for deg. Jeg vil også gi deg tips til kortreiste eventyr i Oslo-marka. Her overnatter jeg på DNT-hytter eller har med hengekøya på tur, året rundt!

Reise- og vandrelysten min har resultert i at jeg har startet et eget reiseselskap; Vandring på Balkan. Her arrangerer jeg vandrerturer på hele Balkanhalvøya og etter en forsiktig start etter pandemien, kommer 2023 til å bli et aktivt år med mange fine turer til Balkan.

Jeg er også reiseleder for Vilja som arrangerer aktive reiser for damer i alle aldre. Jeg har hovedsaklig vandreturer på programmet og her tar jeg med damer på tur til alle deler av verden.

Norge, mitt Norge!

Jeg elsker også mitt eget vakre, fine hjemland Norge. Jeg prøver så godt jeg kan å tilbringe det meste av sommeren her. Det er spesielt fjellet som tiltrekker, og det aller beste er hvis jeg kan få vandre mange dager i strekk. Det er ikke alltid så lett å få til i en travel hverdag, derfor reiser jeg ofte på kortreiste hytteturer i Oslo-marka. Dette er turer som får meg vekk fra hverdagen i et lite døgn eller to.

Jeg overnatter i alt fra telt til 5 stjerners luksus, men jeg har nok blitt mer og mer et lite komfortdyr på ferie. Typiske backpacker hosteller vil du derfor ikke finne på bloggen min, men heller nøye utvalgte mindre hoteller med både sjarm og sjel.

Tips til gode restauranter, SPA-opplevelser og reiser for par uten barn er også ting kan lese om her inne.

Håper du vil finne masse inspirasjon og nyttige tips her inne på bloggen!

Ønsker du å komme i kontakt med meg, send meg en mail: globetrotterelisa@gmail.com

Reiseklem fra Elisabeth

Har du fått med deg mine siste innlegg?