Hvem er globetrotterelisa?

Jeg heter Elisabeth og er eventyreren bak denne bloggen. Jeg bor i Oslo hvor jeg forøvrig også er oppvokst. Jeg prøver så godt jeg kan å være mest mulig på reise. Hvis jeg ikke er på tur, drømmer jeg om å være på tur. Reisefeber, wanderlust, reisebasiller – kall det hva du vil. Jeg er hekta!

En reiseblogg for den aktive reisende!

GlobetrotterElisa er en reiseblogg med fokus på aktive reiser! Det er vandreturer, sykling og ski som ligger nærmest hjertet, men alt annet som holder meg i aktivitet, vil jeg også presentere for deg. Det kan være kano, ridning, yoga – ja, det gode liv på den aktive måten rett og slett!

Norge, mitt Norge!

Jeg elsker også mitt eget vakre, fine hjemland Norge. Jeg prøver så godt jeg kan å tilbringe det meste av sommeren her. Det er spesielt fjellet som tiltrekker, og det aller beste er hvis jeg kan få vandre mange dager i strekk. Det er ikke alltid så lett å få til i en travel hverdag, derfor reiser jeg ofte på kortreiste hytteturer i Oslo-marka. Dette er turer som får meg vekk fra hverdagen i et lite døgn eller to.

Jeg innrømmer også at jeg liker det lille ekstra. Jeg overnatter i alt fra telt til 5 stjerners luksus, men jeg har nok blitt mer og mer et lite komfortdyr på ferie. Typiske backpacker hosteller vil du derfor ikke finne på bloggen min, men heller nøye utvalgte mindre hoteller med både sjarm og sjel.

Tips til gode restauranter, SPA-opplevelser og reiser for par uten barn er også ting du vil finne på bloggen min.

Håper du vil finne masse inspirasjon og nyttige tips på min reiseblogg!

Ønsker du å komme i kontakt med meg, send meg en mail: globetrotterelisa@gmail.com

Reiseklem fra Elisabeth

Har du fått med deg mine siste innlegg?