sponset lenkePå den årlige fjellturen med en god venninne og en drøss av ungdommer på slep, hadde vi tilbragt noen herlige dager på Finse. Turen skulle avsluttes urbant og vi valgte å dra videre med toget til Bergen. I Bergen skulle vi bo på hotell, og valget falt på Hotel Oleana som ligger like ved Torgalmenningen i Bergen sentrum. Hotellet reåpnet sommeren 2015 og fremstår derfor som et meget nytt og delikat hotell.

Bergen

Hotellet

Hotel Oleana har 98 rom, en riktig fresh og fargerik lobby, samt både restaurant og bar.

Hotellet har valgt å beholde mye av det gamle i bygningen, men har samtidig valgt en moderne look. Dette gamle kombinert med det nye er noe jeg likte veldig godt med hotellet. Det er heller ikke så vanskelig å se at vi er i en musikkby, da alle oppgangene og veggene er prydet med bilder med en musikalsk vri.

Hotell Oleana

Rom

Vi fikk 3 forskjellige rom. Rommet som jentene fikk, var rosa og hadde mange kule innredningsdetaljer. Rosa fliser og en kul tapet på badet gjorde susen. Disse to tenåringsjentene elsket i hvert fall rommet sitt.

Rommet guttene fikk var faktisk i den andre enden, nemlig blått. De var mer begeistret over at de fikk et eget rom enn at det var blått og hadde en mer maskulin touch.

Så var det rommet til de voksne da. Dette rommet er en suite og befinner seg i øverste etasje og har skråtak. Rommet er delikat innredet i lyse farger og har en egen liten sittegruppe med 2 stoler. I forhold til de andre rommene, finnes det litt mer stæsj her, som f.eks kaffemaskin, morgenkåper, tøfler etc.

Avbildet rom er superior dobbeltrom (med rosa og blå detaljer) og en suite (Lysøen Junior Suite).

Hotell Oleana

Beliggenhet

Beliggenheten er super. Med under 10 minutters gange fra togstasjonen og knappe 3 minutter til flybussen, var dette perfekt i forhold til våre preferanser. Og sentrum har du jo rett utenfor døren.

Hotell Oleana

Servering

Hotellet serverer kveldsmat hver kveld mellom kl 18:00 og 21:00. Her er det alltid en suppe, en varmrett og litt søtt til dessert. Perfekt når du har med deg 4 ungdommer og egentlig ikke vil gå ut å lete etter et sted å spise, men bare slappe av etter en lang dag. Kveldsmaten er alltid inkludert i hotellprisen, så du slipper å betale noe ekstra.

Hotell Oleana

I tillegg har de vaffeldag hver dag! Mellom kl 15:00 og 17:30 kan du nyte nystekte vafler og kaffe/te.

Flere økologiske produkter til frokost er også et pluss.

Hotell Oleana

Min vurdering

Sentralt og moderne hotell. Ekstra pluss for tilbud om kveldsmat (og vafler)!  Dobbeltrommene generelt er litt små, men det er jo begrenset hvor stor plass man egentlig trenger på et slikt 2 dagers bybesøk. Et hotell jeg absolutt kan anbefale.

Hotell Oleana

Skal du ut å reise? Her kan du sjekke ut tilbud på hotell i Bergen.

Hotelloppholdet er ikke sponset, men innlegget inneholder en sponset link.

Previous articleKunta Kinte Island – The Voyage of no Return
Next articleEn lounge nær deg

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.